Vi søger skribenter

Musikblogger.dk tager nu det store skridt og udvider til hele Danmark med fokus på København, Odense, Aarhus og Aalborg (og alle områder i nærheden) Men tøv alligevel ikke med at ansøge. Derfor søger vi nu friske skribenter samt fotografer som har lyst til at være med til at opsøge og følge musikbranchens vækstlag nøje. Vores fokus er på upcoming og mindre vækstlagsbands. 

OBS OBS
Musikblogger.dk er udelukkende frivilligt og der kan ikke tilbydes dækning af evt. transport og honorar. Vi har ingen indkomster af nogen art, da alt drives på frivillig basis.


Musikblogger.dk søger 

  • Skribenter/ Anmelder
    Vi ønsker at repræsentere alle former for musiknørder hvor din egen favoritgenre ikke er vigtig. Dog er en generel viden om musikbranchen, genretyper og en god skriftlig kommunikation (dansk) at foretrække. Vores mindset er at finde de næste stjerneskud og sprede budskabet om vores “opdagelse”. Der vil også blive mulighed for ophold på festivaler, dække specielle musiske arrangementer og/eller dække koncerter på spillesteder. Desuden får vi et væld af spændende udgivelser i vores indbakke. 

  • Fotografer
    Vi har pt. ikke plads til flere fotografer. 

Du kan ansøge herunder:

Ansøg
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Jeg søger som
Favoritgenre?
Foretrækker at skrive om
Skriv kort om dig selv, evt. dine meritter

Hvad sker der efter du har ansøgt?

Du vil blive kontaktet af Brian Virenfeldt på e-mail. Vi tager derefter en lille kort snak og ser om ikke vi har et match :) Tak for din interesse.