SOLSORT - Jeg Husker Det Hele, Jeg Husker Ingenting
SOLSORT - Jeg Husker Det Hele, Jeg Husker Ingenting
SOLSORT – Jeg Husker Det Hele, Jeg Husker Ingenting 2017

SOLSORT er lige så mørkt som det lyder. Med en rask nerve i et sørgmodigt univers, synger Betina Følleslev sig igennem sange som Mørket, Vinker Farvel og Jeg Savner Dig Mindre og Mindre. Sangene er akkompagneret af fingerspil på guitar, dybe toner, enkelt trommespil og stemningsbaseret violin.

Der trækkes på alt lige fra country´ens melankolske udtryk til de dybeste afgrunde i den nordiske folk og pop som sammen med unisont kor trækker dig ind i et melodisk univers.

Sange som trækker de stærkeste bånd mod den nordiske lune er Det Er Vinter og Jeg Husker Det Hele, Jeg Husker Ingenting. Sidstnævnte har også en middelaldervise–vibe over sig med dum-de-da omkvæd og let fingerspil.

Pladen er gennemført, nordisk, flot vokal og byder på stemning en masse. Dog er 10 sange i dette tempo og stemmeleje måske en anelse for energidræbende, trodsalt hver for sig taler hver sang godt til albummets helhed.  Albummet Jeg husker det hele, jeg husker ingenting udkom tidligere på året og kan findes på diverse streamingtjenester.