Songwriters Revolution: Jens Jepsen, Egholm Festival

 Jens Jepsen Egholm Festival 2014

Det aalborgensiske projekt, Songwriters Revolution, besøgte Egholm Festival på førstedagen. Torsdag d. 31 juli bød på musik fra flere lokale songwritere som alle havde valgt at have backingband med.

Jens Jepsen har tidligere på året udgivet debut-EP´en Movin On som blev præsenteret med fuldt band. Den karakteristiske sanger, Jens Jepsen, i forgrunden med denim-jakke, boots og langt hår som skudt ud fra 70erne, bassisten med solbriller og omvendt cap, trommeslageren i rødt og sidste mand på mundharmonika og dobro og stort rastafarihår.

Jens Jepsen kan lide gimmicks og om det var en gimmick at bandet startede 3 mand på scenen, som pludselig blev til 4 da egholmfærgen lagde til kaj og sidste medlem kom løbende fra færgelejet og op til scenen lige tidsnok til at slå tonerne an på mundharmonikaen, er usagt, men en fed start på en koncert. Det var timing eller bare meget heldigt.

JJ sang alle sangene fra den nye EP hvor bl.a. Sweet Marie fik en hviskende start og titelsangen Movin On blev luftet med alle dets facetter og snydebreaket hvor de uerfarne publikum bliver snydt i at klappe for tidligt. Hvorefter Jens Jepsen, efter kort pause, synger videre.

Jens Jepsen gav en kæk, lettere flabet koncert med mange sjove indslag hvor det bl.a. er blevet kutyme for Jens at forlade scenen inden sidste sang er spillet færdig og bandet lukker scenen ned alene. 

Jens Jepsen Egholm Festival 2014