Songwriters Revolution: Momme, Egholm Festival 2014

Momme Egholm Festival 2014

Det aalborgensiske projekt, Songwriters Revolution, besøgte Egholm Festival på førstedagen. Torsdag d. 31 juli bød på musik fra flere lokale songwritere som alle havde valgt at have backingband med.

A woman with her heart on the sleeve, a soft and husky voice and whiskey in her glass.

Hun er for mig ukendt. Har kun skimtet navnet Momme fra diverse lokale arrangementer, så forhåbningerne var ikke høje da Momme med band stillede sig klar på scenen til Egholm Festival 2014.

Første indtryk. En kvinde med kant og udbredet rock-attitude. Andet indtryk. Helt korrekt

Mørket er ved at falde på, hvilket kun kan være godt for denne optræden. På scenen står Christina Momme med mikrofonen i hånden, Jonas Schou på elektrisk guitar, en bassist og en trommeslager klar til at vælte publikum.

Sangen Give In cementerer Momme som en kvinde med en kraftfuld vokal med hæse indfald samt sangen Starving Girl som omhandler at være ude på ”kød-markedet”.

Den aggressive og vældigt underholdende performance på scenen af Momme lader ikke gå upåagtet hen. Christina må, meget forpustet, tilkendegive sig til en stille ballade som dog alligevel kræver en god gang luft fra sangerinden selv.

I sig selv en underholdende og fin koncert med kvalitet som måske burde have være sat som sidste act på en hyggelig første dag på Egholm Festival. Jeg vil helt klart holde et vågent øje med Momme for eftertiden. 

Momme Egholm Festival 2014

Momme Egholm Festival 2014