Songwriters Semifinale 1: R. Noor og Ditte & Marie

Songwriters semifinale slog ALLE rekorder da over 200 havde købt billet til Bandbattle for singer/songwriters battle i går d. 28 marts på spillestedet Skråen. Der var rift om pladserne da Skråen bød på den første Songwriter battle for 2013 hvor 5 semifinalister kæmpede om at komme videre til finalen.

Kristina Anna på scenen
Kristina Anna på scenen

Stemningen var høj og der var en eksalteret summen i salen hele aftenen, hvor spændingen steg og steg for hver artist der optrådte på den smukke scene i Skråens sal. Aftenen bød på guitarspil, sangtekster og håbefulde énmandshære på scenen.  Alle med ønsket om at komme videre til finalen d. 11 maj 2013.

Live på scenen var:

Nikolaj Derousche
R. Noor (Rikke Mølbæk)
Ditte & Marie
Ben Lynn
Kristina Anna

Incl. koncert med Kathrine Søndergaard (Sidste års vinder af Songwriters battle på Skråen)

Der blev ikke lagt skjul på at hver og én havde deres egen fanskare med, hvor hujen og flag blev brugt flittigt under hver performance. Publikum stemte de unge piger, Ditte & Marie videre og dommerne var enige om at R. Noor havde fortjent en finaleplads.

Næste Songwriters semifinale bliver d. 18 april på Skråen fra kl. 19.00 (Første kunstner går på kl. 20.00)
Vær med til at sætte endnu en fantastisk rekord og mød op for at støtte et arrangement der sætter fokus på nordjyske bands og solister. Præmien er spillejobs på Skråen og til Skovrock for tusinder af publikummer og kontanter til de vindende artister.

Næste Songwriter semifinale består af:
Cosmonaut
Tine Vingaard
Jeppe Øberg
Andri
Emil Grange

samt koncert med special guest: Steffen Westmark (The Blue Van)

Entré: 50 kr. (betales i indgangen)

 

Lyt til R. Noor

Derudover kan du se en masse billeder af Poul Rasmussen fra denne aften her