The Minds Of 99 skyder frem lige i øjeblikket. Bandet vandt Karrierekanonen tidligere på året, er blevet spillet på diverse radiokanaler heriblandt P3 og seneste single Et Barn Af Min Tid er røget direkte på førstepladsen i Det Elektriske Barometer. Men hvordan er de live?

SPOT Festival 2014 bød på koncert med drengene fra The Minds of 99 i Scandinavian Congress Center. Mange publikummer var mødt op for at blive rusket godt og grundigt i den danske muld af et intenst-spillende postpunk-band.

Publikum fik serveret ”gamle” kendinger som Det Er Knud Som er Død, Fuglebur og seneste single Et Barn Af Min Tid. Selvom der var enkelte tekniske problemer inden start og en guitarforstærker måtte skiftes ud midt i det hele, så leverede The Minds Of 99 en fantastisk koncert med nerve og intensitet. Niels Brandt kunne også offentliggøre at det kommende album var på trapperne og spillede også sange derfra til stor jubel fra publikum.

Forsanger Niels Brandt var både nærværende og virkede lettere aggressiv, hvilket kom til syne i en direkte fremtoning på scenen. Pludselig, midt under en passage i en sang, stiller Niels sig mod venstre og stirrer direkte og intens på Jacob Bech på Keys, herefter videre mod Anders Folke på guitar og sidst, inden klimaks rammes i sangen, på trommeslager Louis Clausen som banker rytmerne op i et højere niveau.

Det kommende album udgives d. 12 Maj 2014.