SPOT14: Scarlet Pleasure, Rytmisk Sal, Musikhuset

Scarlet Pleasure er kendt for deres alternative måder at skue musikscenen på. Seneste har de spillet en lejlighedskoncert for fans i en lejlighed i København og haft udsolgt koncert på Ideal bar i Vega, som nu er blevet til ekstra koncert i Lille Vega.

Scarlet Pleasure (Billed lånt fra Facebook, SP fra Ideal bar)

Scarlet Pleasure (Billed lånt fra Facebook, SP fra Ideal bar)

SPOT Festival 2014 kunne også byde drengene velkommen i en showcase koncert præsenteret af MusikDK. MusikDK er en sammenslutning af Universal Music, Copenhagen Records og A:Larm Music.

Scarlet Pleasure spillede en fantastisk koncert foran en næsten fyldt Rytmisk Sal i Musikhuset. Forsanger Emil Goll var god til at skabe kontakt med publikum, der op til flere gange bød publikum op at stå og danse. Rytmisk sal er en sal med siddepladser på en skrå tribune, så intentionen var ganske god.

Hele koncerten med Scarlet Pleasure havde en god atmosfære og publikum så også ud til at nyde hele seancen på trods af skiftende stillinger i sæderne. Bandet har fanget en god sound og uden at vide det, vil jeg tro at forsanger Emil Goll har en fanatisk stor fascination af den nu afdøde kæmpestjerne Michael Jackson. Hele Emil Goll´s fremtoning og måde at bevæge sig på skabte associationer til Michael J.

Trioen gjorde det godt og skabte en fest i den meget mørke sal, der løbende blev mere og mere fyldt af Spot publikummer.