SPOT14: Sonja Hald, Filuren, Musikhuset

Sonja Hald er navnet på 5 granvoksne gutter med hang til humoristiske tekster på dansk. De sidste par måneder har de været en del af P3´s Karrierekanonen og er endt som én af de sidste 12 udvalgte.

Sonja Hald på Spot Festival 2014

Sonja Hald gav koncert i Filuren, Musikhuset!

Sonja Hald gav koncert i Filuren på SPOT Festival 2014 i Musikhuset. Her blev alle de udvalgte 12 bands præsenteret af Karrierekanonen. Koncerten inden Sonja Hald, med The Attic Sleepers, var stuvende fuld, så publikummer måtte vente udenfor i håb om at komme ind. Men da Sonja Hald gik på, blev der dog en lille smule mere plads, men publikumsstrømningen så dog hæderlig ud.

Sange som ”Sø- og Handelsretten” blev fremført foran et underholdt publikum og af et velspillende band. Den velkendte første single ”Du Ka Dø Af Det Der” fik da også publikum til at vise deres begejstring, da de første toner var slået.

Forsanger Jonas Dahl har en iørefaldende og catchy vokal som egner sig til danske historiefortællinger foran en broget forsamling. Sonja Hald kan fortælle historier om det samfund vi befinder os i, på en humoristisk måde og de er ganske underholdende på en scene.

Du kan bl.a. opleve kommende koncerter med Sonja Hald på Fatter Eskil og Hjortshøj Festival 2014. 

SH3

sh1