Jacobløberhjemmefra - SPOT 2015
Jacobløberhjemmefra – SPOT 2015 – [Foto: PR]

Endnu engang svømmer Aarhus over af fantastiske musikalske tilbud når SPOT Festival 2015 rammer byen i centrum. Over 120 koncerter fordelt på få dage. Enhver musikanmelders mareridt, når der skal selekteres og vælges mellem flere gode artister på én gang.

Musikblogger.dk er med på dansen og møder op til dette årets SPOT Festival 1-3 maj for at spotte de nye artister/bands blandt de etablerede.

// Forbehold for ændringer i programmet

ANBEFALINGER // SPOT 15 // NYE HÅB

BUDTZ – Atlas // Lør. 16.15

Christoffer Budtz og producer JABS præsenter danseglad R&B og Hip Hop-rytmer. Kun ude med 2 singler som “Gitte Stallone” og “Latterligt”. 

Jacobløberhjemmefra – SCC Minor // Lør. 15.00 

Jacob Keinicke er bagmanden hos Jacobløberhjemmefra og har allerede godt fat i den danske musikbranche med hans skæve popsange. Singlerne “Kom Nu” og “Spejlkugle” har allerede ramt den danske branche med et brag. 

Alex Vargas – Lille Sal // Lør. 20.45

Oprindeligt født i København. Flyttet til London for at forfølge sin karriere. Super spændende og iørefaldende sanger som er et klart lyt værd på festivalen. 

So So Sofie – Kammermusiksalen // Lør. 21.15 

Sidste år var jeg så heldig at overvære en koncert med Sofie Christiansen på Backstage i Aarhus, efter en nydelig koncert som både var forførende og overraskende. So So Sofie er normalt en duo og vil også være det på festivalen. En anbefaling herfra. 

Desuden præsenteres der et hav af spændende acts, som jeg endnu ikke har opdaget/oplevet, som de kommende festival-dage kan råde bod på. 

Vi ses på #SPOT15 i Aarhus. 
Du kan følge med via #Musikbloggerdk på IG under hele festivalen.