Jærv @ SPOT 2016

SPOT16: Lørdagen med Shy Shy Shy, Katinka og en overraskelse i JÆRV

Lørdagen på årets SPOT festival havde en del at leve op til, men heldigvis var programmet spækket med gode tilbud. Efter en lettere regnvåd dag, skinnede solen heldigvis ned over Aarhus og gjorde glæden ved at opleve musik endnu bedre. 

 

@uhoertdk dayparty på @spotfestival med @shyshyshyofficial .. crowded. #UpcomingDK #dayparty #fidels

Et billede slået op af Brian Virenfeldt Hansen (@musikbloggerdk) den


Shy Shy Shy
, UHØRT Dayparty

Lørdagen bød på mange spændende dayparties inden det officielle program på SPOT blev skudt i gang omkring Musikhuset. Denne råkolde lørdag eftermiddag bød på en crowded koncert på Fidels ved Åboulevarden, hvor københavnske UHØRT præsenterede et spændende line-up. Shy Shy Shy gav forrygende smagsprøver på sange som In The Palm Of My Hand og hitsinglen Do Not Ask. Den nydelige drømmepop fordelte sig som varme på en sommerdag i Fidels aflange lokale, hvor lyden var forrygende, selv for de bagerste i lokalet. Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard´s klange fordeler sig lige så godt live, som de gør på de indspillede sange, hvilket kun gav gode vibes til dagens senere koncerter på årets SPOT. Under koncerten gik der også et rygte om at der skulle dukket et debutalbum op fra Shy Shy Shy efter sommer, hvilket der ventes spændt på. 


Katinka
, Rytmisk Sal, Musikhuset

Efter at kunne trække sig sejrrig ud af Karrierekanonen 2015, har navnet Katinka kun gjort sig bedre ud for den københavnske sangskriver Katinka Bjerregaard som med band er på en større tour i Danmark pt. På SPOT festival bød sangerinden bl.a. på sjove indfald og fortællende historier fra scenens kant. Med sange Som I Røngten, Rundt Og Rundt og Det Er Noget Du Har Bestemt gav Katinka´s vokal genlyd iblandt det store antal publikum som var mødt op. Hvilket også skulle vise sig at tage pusten fra den overraskede sangerinde.

Katinka var dragende og underholdende, hvor endnu en lille fortælling ender ud i sangen Idioter fra skoletiden, hvor der blev givet flere verbale tæsk til tiden dengang. Sangerinden har snart en ny EP på gaden ved navn ”Lufthuller”, som jeg vil anbefale dig at bestille.

JÆRV, Remisen, Godsbanen

En koncert jeg slet ikke havde planer om at se, endte faktisk med at jeg tog chancen og fik oplevet den energiske sangerinde JÆRV.  Bag det noget dyriske navn, gemmer sig den kønne sangerinde Amanda Glindvad. På scenen havde hun bandet som var med til at give navnet JÆRV stjernestatus hos mig for en energisk og omsluttende koncert med op til flere fængende sange. Flere af sangene kan allerede nu høres på debut EP´en Dit Hav.  

Allerede fra sangen I Staver blev interessen vakt, hvor lokalet i Remisen blev alt for lille til den energi der blev udløst for øjnene af publikum. Ikke kun I Staver er at anbefale fra EP, som også indeholder sange som Ingen Alder og titelmelodien Dit Hav. Min anbefaling går direkte ud til JÆRV.

 

 

Et skud ud til CHINAH for en veludført koncert og fantastisk vokalarbejde.