Oakland Rain // SPOT Festival 2017
SPOT Festival 2017 4 - 7 maj
SPOT Festival 2017 4 – 7 maj

SPOT Festival er snart klar med musikprogrammet i Aarhus, som så mange gange før. Men inden det endelige program med dage og tidspunkter bliver offentliggjort, er der nogle helt klare must watch i line-uppet allerede. Det gælder bare om at få programmet til at passe omkring disse, efter min mening.

Oakland Rain (NO)
Pigeduoen og søstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen kommer fra Norge. Jeg oplevede duoen for første gang i 2014 til en showcase på Skråen i Aalborg, hvilket skulle vise sig at være kærlighed ved første lyt. Deres single Northern Lights viser på smukkeste vis hvad man kan forvente.

  • Præsenteres i samarbejde med Sørveiv Festival.

Noah Carter (DK)

Noah er rapper med hang til dybe tekster på engelsk. Hans seneste 2 singler, Do You og Come Alive er blevet spillet på TIDAL på repeat herhjemme. Her er en spændende ny upcoming (dog velkendt under navnet CTK) rapper med noget på hjertet.

Oktober (DK)

Oktober er stadig et ubeskrevet blad for mig. Oftest skal man ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, i dette tilfælde, før man har hørt fyren live. Men navnet hænger stadig ved efter at have hørt nummeret Falder for længe siden.

  • Præsenteres af KarriereKanonen.

BENAL (DK)

Duoen Benjamin og Albert har gæstet SPOT de sidste par år, og endnu engang kommer duoen til Aarhus med deres fede tekstunivers og vilde beats. Dette er et MUST WATCH af de store, hvis du er til de fede fester.

Bogfinkevej (DK)

Endnu et ubeskrevet blad med potentiale. Oplevede drengene som support på Skråen i Aalborg inden Wafande og deres Iben Hjejle sang hænger ved. Lyt den her.

Farveblind (DK)

En dance-techno duo med masser af fart på. Producer Magnus og trommeslager Jens Asger har energien og masser af fest i sig. De har tidligere spillet SPOT, vundet Live Camp 2016 på Smukfest og en del af LYDTAET crew fra Nordjylland.

Jonah Blacksmith (DK)

Bandet har taget flere festivaler med storm som Roskilde, Smukfest og Tønder Festival, bare for at vælge nogle få. Deres sceneudsmykning er så hyggelig, at du næsten glemmer du ikke er hjemme. Det selvbetitlede debutalbum har vist deres vej frem.

JÆRV (DK)

Sangerinden Amanda Glindvad har i duoen JÆRV spillet på scener rundt om i hele DK. Det store gennembrud venter stadig, men indenfor rækkevidde er det mere end noget andet.  Debut EP´en Dit Hav udkom i 2016.

  • Præsenteres af HeadQuarters.

Hjalmer (DK)

Sangeren Hjalmer Larsen udgav for lidt tid siden sangen, Hjem Til En Anden, som i skrivende stund har fået mere end 80.000 views på youtube. En berømt, ja,.. men Hjalmer virker til at kunne byde ind med noget.
Lyt sangen Hjem Til En Anden her

Wangel (DK)

Peter Wangel udgav sidste år en dansk sang i anledning af Spil Dansk-ugen, hvor hans karakteristiske dybe vokal virkelig får ridset op i det danske sprog. Normalt synger han på engelsk som også kan opleves på debutalbummet Freedom. Wangel er en duo bestående af Peter Wangel og Kasper Ejlerskov Leonhardt.
Lyt til Freedom (The Ballet) fra albummet her.

HUN SOLO (DK)

HUN SOLO er et projekt som præsenterer koncerter med kvindelige kunstnere. På SPOT17 kan man bl.a. opleve Nana Jacobi og Kirstine Stubbe Teglbjærg sammen med Nanna.B, Rezwan Farmi og Ida Kudo. (DOKK1)

Noréll (DK)

Et band der kommer i slipstrømmen af kunstnere som MØ. Deres electrobaseret univers får klart dine fødder til at danse og kan, håber jeg, skabe en fest. Her er endnu et band som jeg endnu ikke ahr hørt live, men som spiller repeat på højtalerne.

 

Husk desuden at orientere dig om dayparties i perioden 4 – 7 Maj 2017. Nogle få kan nævnes herunder.

UHØRT Dayparty på SPOT 2017

Aarhus Volume // Spot Festival

Limbo: SPOT Festival

Celebration Records & DevilDuck Records Labelnight 2017

Off SPOT Chillout

Wonderwhy & Friends: Iamsound – Regnsky – PHQ Music. SPOT 2017

Frontløberne x Lydhavnen :: SPOT på Sydhavnen