Stille Apparat - Stille Apparat

Stille Apparat – 1

Stille Apparat - Stille Apparat

Stille Apparat er et soloprojekt af Kasper Sandberg Larsen. Kasper fungerer normalt som freelance bassist i andre sammenhænge, men prøver nu at udleve sit pophjerte på en ny dansksproget EP.

EP´en indeholder 5 sange skrevet og produceret af Kasper Sandberg Larsen med alt fra kaffedates til fortællinger om kærlighed. Produktionerne er 80er inspireret dansk pop med et tvist.

Kaffedates er en tyk flødesang med et catchy omkvæd. Der behøver vist ikke mere sukker i den kop. At Kasper fortæller han er kæmpe popfan, er en stor underdrivelse. Med EP´en viser han hvordan man blander søde poptekster med en underbyggende elektronisk charme og glad synth.  Jeg Slår Op kører i samme rille med vokal af Kasper selv, hvor de elektroniske elementer får sangene til at virke mere interessante.

Den samlede opfattelse af EP´en har lidt en blandet følelse, for jo mere jeg kan lide den, jo mere lyder sangene ens. Har svært ved at placere udspillet fra Stille Apparat på min musiske radar, men uden tvivl er der noget udefinerbart over den umiddelbare vokal fra Kasper Sandberg Larsen.

På scenen får Kasper hjælp af Kim Thomsen på trommer og effekter, mens Laust Jørgensen styrer keyboardet.