Det pulserende beat, Stines vokal og en stille opbygning op til et festfyrværkeri af glad pop. Stine Bramsens debutsingle hedder ”Prototypical” og kan lige så godt være starten på et fantastisk musik år for den lille Alphabeat-pige.

For et lille stykke tid siden ramte en live-version af Prototypical Youtube og har i skrivende stund over 27.000 views. Bl.a. har musik/modebloggeren Perez Hilton skrevet dette om udgivelsen: ..” We don’t know the Danish word for AMAZEBALLZ, but this would certainly qualify!!

Stine Bramsens nyeste single hedder Prototypical [Pressebillede]
Stine Bramsens nyeste single hedder Prototypical [Pressebillede]
Stine Bramsen startede sin karriere som korpige i Silkeborg-bandet Sodastar og i 2004 vandt de Live Contest (Tidligere DM i Rock).  Efter 10 år og over 800 Alphabeat koncerter, vil Stine nu prøve sig som solo-artist. Det skal dog bemærkes at Alphabeat IKKE går i opløsning. 2014 har bare givet dem alle et lille afbræk fra bandlivet og da alle medlemmer har en lille drøm at følge op på, så kunne tiden ikke være bedre.  Stines drøm er at afprøve sig som solo-sanger.

Stine kan allerede nu fortælle at der et album på vej, men først kan vi nyde denne lækre smagsprøve, ”Prototypical”.  ”Jeg troede ikke på det der med den eneste ene, da jeg var yngre. Forestillingen om at leve i tosomhed et helt liv virkede fængslende og i mit hoved handlede ægteskabet om at ”nøjes”, ikke om at nyde. ”Prototypical” er et glædesudbrud og en indrømmelse over for sig selv om, at man vil kærligheden og at man i virkeligheden har de samme drømme som alle de andre piger.” fortæller Stine Bramsen.

Stemmen fra Alphabeat, Stine Bramsen. Endnu en spændende dansk kvindelig stemme tiltræder den danske musikscene som solo-artist. Vi har allerede nu flotte stemmer som , også klarer sig ganske udemærket i udlandet, i københavnske Agnes Obel, aarhusianske Tina Dickow og Ida Corr.

Singlen Prototypical er en flot og fængende popsang med lækker vokal som kun Stine Bramsen besidder.

Jeg kan lige så godt indrømme at jeg er fascineret af Stines vokal og udstråling. Hun har stået i front for Alphabeat i længere tid og står nu på egne ben. Som det ser ud nu, kan hun bære det uden problemer og jeg er klart én af de første som køber albummet når det dukker op.