SuperScum supports Go Go Berlin
SuperScum supports Go Go Berlin
SuperScum supports Go Go Berlin (22.nov.2014)

På klingende jysk byder guitaristen Morten Højer velkommen i Studenterthusets café sammen med forsanger Claus Flindt og resten af besætningen i SuperScum. Cafeen er denne aften stuvende fuld af familie, venner, fans og stamgæster. Countryrock-gruppen SuperScum har budt indenfor til release af deres nye EP SuperScum, som udkommer mandag d. 24 nov. 2014. Dog havde bandet fået presset et par sorte vinylplader som kunne købes til koncerten inden den officielle release. Mini koncerten var ganske gratis for alle interesserede, men efter endt koncert skulle bandet spille support for Go Go Berlin. Go Go Berlin spillede senere inde i den store sal på Studenterhuset. 

Inden det akustiske set fra SuperScum fik alle gæster en forfriskning i form af et shot og et stykke sukkersødt-kage. Hvilken kontrast. Kage og shots. Men hvad kan man også forvente af barske tatoverede mænd med fuldskæg der spiller countryrock og folk. Det bliver nødt til at være lidt skørt.

De fremmødte fik også premieren af den nye musikvideo til I Know at se på storskærm. Dog må jeg indrømme, at selvom man er nærmeste familie eller ven, så burde man da klappe i, mens der vises noget til ære for publikum. Hvor er respekten for musikken?

Efter et par akustiske numre i Studenterhusets Café, gik turen ind i salen hvor Go Go Berlin var hovednavnet. Desværre gjorde den lange kø at jeg missede de første par numre mens SuperScum supporterede. Publikum i salen var oplagte og klappede med på flere af numrene, mens forsanger Claus flirtede med publikum. Specielt koret virkede bedre i den store sal end i Caféen, sikkert pga. den forstærkede lyd og større rækkevidde.

Bandet havde også stor succes med deres samstemmige råb som ”Hey”, hvor publikum med kendskab til sangen, var med på beatet. Det giver fed pondus, når publikum råbte med og åbner også op og lader publikum komme tættere på. 

Den stille Devil In Me fik også klapsalver af publikum. I introen spiller Morten på mundharmonika som lægger stemningen sammen med den dybe vokal af Claus Flindt. Det er ikke svært at leve sig ind i det dystre univers som f.eks. sangen Darkness efterlader publikum med, efter tonerne er fadet ud. 

SuperScum klarede en flot release af deres kommende EP SuperScum, der dog blev lidt forhastet pga. deres supportjob. Havde man billetten til SuperScum´s supportkoncert for Go Go Berlin, kunne man opleve et veloplagt og velspillende SuperScum-band som formåede at lægge stemningen til et brag af en koncert. På trods af at jeg kun hørte et par enkelte af Go Go Berlin´s sange, kunne jeg godt mærke hvor det bar hen af og den stemning blev lagt af et oplagt SuperScum-band. Publikum blev Scumified, uden tvivl.  

Du kan se den fantastiske video til sangen Darkness herunder.