Superscum . Superscum EP

Superscum - Superscum EP

Endnu et Aalborg-band laver larm i musikindustrien med ny spændende EP. 

Nu er tiden kommet til Superscums selvbetitlede EP ”Superscum” med 5 engelske sange i country/folk-genren med et spændende twist. EP´en blev released November 2014 hos Target Records og er produceret af Carsten Heller (Nephew/Veto).

Superscum er et band med et mørkt og dystert image og countryfolk-attituden i blodet. Forsanger Claus Flindt synger med en aldeles dyb og sprød crooner-vokal med guitaristen Morten Højer som sidekick. Søren Hoff giver det spændende twist i form af ukulele og slideguitar, mens Mads Weigelt ryster bunden med sin bas og trommeslager Dennis Eriksen holder rytmen med både breaks og hihats.

EP´en fra Superscum har det hele indenfor genren og lidt til. Countryrocken er spicet op med lidt folk og en insisterende, men blød bas, hvilket gør EP´en genial at lytte til på højtalere der kan yde musikken sin retfærdighed.

Den fyldige bas i Cursed yder retfærdighed til den fantastiske vokal af Claus Flindt som sammen med de lækre breaks og fantastiske stemning, rammer mig dybt. Where This River Ends er en sang med et ret enkelt tekstunivers der på trods, gør lige hvad der forventes af den. En lækker opbygning samt en mindre guitarsolo, før breaket op til koret, gør sangen nærværende og vanedannende. Desuden har Superscum, for nyligt, udgivet en musikvideo til singlen I Know som kan ses til slut i denne anmeldelse. Musikvideoen er bl.a. produceret af Emil Vinther (også manden bag Caved Crow´s musikvideo til Two-Faced Man)  

Claus Flindt giver den som countryrocker og crooner på en flot-produceret EP med både fylde, nerve og sjæl. Det er som om at EP´en indeholder de sidste procent jeg har savnet,når jeg har hørt bandet live. Uden tvivl er de fantastiske på en scene og altid nærværende, men der er noget i lydbilledet jeg har savnet live, som jeg endelig har fundet på denne EP fra aalborgensiske Superscum.  

Læs med da bloggen besøgte Superscums releasefest på Studenterhuset i Aalborg og som support for Go Go Berlin, lige her

Herunder kan du se musikvideoen til I Know som også er at finde på EP´en.