TÅRN - Ud Af Mit Vindue (Foto: Kasper Wejse)
TÅRN - Ud Af Mit Vindue (Foto: Kasper Wejse)
TÅRN – Ud Ad Mit Vindue (Foto: Kasper Wejse)

Ny albumudgivelse fra dansk band som bl.a. spillede koncert på Roskilde Rising sidste år og egen udsolgt koncert på Musikcafeen i Huset i København. Odense-gruppen, med base i KBH, TÅRN udgiver albummet Ud Ad Mit Vindue Fredag d. 18 marts via Nordic Music Society.

Genren trækker tråde til guitarpop, melodiske passager samt lyriske perler på dansk når forsanger Erik Apollo træder i forgrunden sammen med bassist og sanger Asger Nordtorp.  Resten af bandet tæller guitarist Daniel Sheffmann og trommeslager Hans Henrik.

Setlisten på albummet tæller 10 danske sange i ren TÅRN-stil hvor associationer til kunstnere som Christian Hjelm og Ibens skinner igennem. Førstesangen Ud Ad Mit Vindue har en næsten filmisk fremtoning, hvor vokal og instrumenter enes om at stå i forgrunden. Christian hjelm-associationen skinner igennem på Læber Lyser Rødt, hvor forsanger Erik Apollo bakkes op af en lækker kor-sektion.

Endnu en filmisk sang er Glemt I Kulissen, hvor både kor og breaks gør sangen til en spændende fortælling i downtempo, mens Drengehjerte sparker lidt til tempoet igen og rocken finder vej i et ellers melodisk-præget univers. Sangen bygger på eksperimental fremgang med både echo og flanger, mens vokalen er lagt ekstra effekt på og bakkes op af elektrisk guitar.

Kærlighedssangene er der selvfølgelig plads til bl.a. med den følende Ivrig, hvor kun det kan gå for langsomt at indfange interessen hos det modsatte køn.   

Debutpladen er indspillet i Black Tornados Studio i København med Søren Buhl fra Blaue Blume som producer. TÅRN spiller bl.a. på dette årets SPOT Festival i Aarhus.

Herunder kan du høre Læber Lyser Rødt fra TÅRN.