Den københavnske duo, The Oceans, udgiver debutpladen på en frisk og støjende EP med hele 6 skæringer på. Den kan findes på streaming og vinyl og er udgivet pr. 20 august 2018. Duoen består af Linus Valdemar og Dan Joe.

Når man udgiver en debut, så skal lytteren selvfølgelig introduceres for den lyd man kan forvente at høre fra det pågældende band. Derfor har makkerparret i The Oceans, Linus og Dan Joe, valgt at første skæring skal være en intro. Solid opbygning med guitar og trommer bliver løbende mere psykedelisk og støjende og ender ud i en vokal-messende afslutning. En hurtig recap af bandet The Oceans, men der er meget mere til støjbandet fra øen.

My Copenhagen Love som med et nemt repetérbart omkvæd og lystig guitarspil, alligevel giver mig et gabende tomt hul i maven efter lytning. Noget synes at mangle og det er hurtigt at føle hele temaet om den evindelige jagt på den manglende brik i puslespillet. ”..But it seems to me that you don´t want to be found..” og sådan fortsætter det med bl.a. We Really Miss You, hvor den volumiøse tromme-intro pludselig får mig til at tjekke om jeg har sat den forkerte plade på. Nope, ikke The Minds, men The Oceans. En blanding af trommer, guitarer, synth-baseret baggrunds tæppe og forvaskede lead-vokaler.

Krakeleret og revnet , men alligevel med smukke blomster i sprækkerne. Sådan dukker She op i min bevidsthed når både guitarspillet og vokalen vokser sig stor i det sparsomme setup i sangen. Et kort bekendtskab inden You & Me indtager med en glad åbning og fortsætter i den rockede-genre.

EP´en fra The Oceans er en flot debut fra en svunden tid, hvor støjrocken var alfa omega. Med effekter og synthesizers bliver hele lydbilledet moderne igen med fast hånd af duoens multi-instrumentalist Dan Joe og begges vokalarbejde. She vægter bl.a. højt på min favoritbarometer omend det kun er et stille afbræk fra pladens andre numre. Men sammensætningen af numrene har vist sit værd og kaster derfor stjerner af sig.

Lyt til My Copenhagen Love herunder