Tue Track & Marvelous Mosell på Skråen

Tue Track + Marvelous Mosell på Northern Winter Beat – Lørdag

Tue Track & Marvelous Mosell på Skråen

Tue Track @ Northern Winter Beat, Skråen

Northern Winter Beat kunne stille og roligt lukke ned efter 3 dages musik på byens spillesteder samt  i den forladte bank, Nordea, ubåden og Banegården. Endnu engang kan festivalen betegnes som en succes, fra en bloggers synspunkt, da jeg på trods af en sløv start fik masser af oplevelser, gode koncerter samt ny inspiration fra udlandet. Tak til kræfterne bag Huset, 1000Fryd, Skråen og Studenterhuset for at stable denne festival på benene.

Tue Track + Marvelous Mosell @ Skråen ***** (5/5)

Marvelous Mosell har tæt på 15000 følgere på facebook og hans fanskare er lige så vild som han farverige tøjsmag med solbriller og bling hængende om halsen. Manden/rapperen der blander alt fra 80er kitsch til 90er synth med dansk laidback-vokal og attitude, kommer helt ud over scenekanten med crazy moves og sexy looks.  Her var ét af de navne på festivalplakaten som var et MUST-SEE.

På track/dj var Tue Track (Malk De Koijn) som forinden fik varmet godt og grundigt op for publikum, ene mand bag gryderne. Hans blanding af beats og synth fra alverdens funky diskobands, fik gang i dansefødderne inden Marvelous Mosell trådte scenen og fik Skråen til at koge over. Aftenen startede stille og roligt, men hen af koncerten blev Skråens store sal fyldt med godt og vel 400 festivalgængere. Uden tvivl fik Mosell ekstra likes på sin facebook-profil efter denne fantastiske optræden.

Sange som Den Bedste Danser er Marvelous Mosell´s kendetegn samt Jeg Var Blevet Syg Og Ku Li Det. Den sidstnævnte sang fik endda hele Skråens sal med på fællessang og funky moves både på scenen og nedenfor, hvor fyrene blev dansegulvets konge og kvinderne gav den som discoqueens. Robin Rubin Solgte Crack-Kokain havde jeg faktisk på hjernen, da jeg vågnede imorges og selv nu, en tidlig søndag morgen, er hans sange smidt på anlægget.

Der er for lidt fokus på denne genre af musik og Marvelous Mosell er den bedste ambassadør. På sin vis er det cover, men tweaket tilpas med dansk lyrik og en funky attitude fra en pretty fly white guy.

Man kan downloade alle de fede sange via http://www.mosell.dk/downloads/