Two Trick Pony – The Horses Are Coming

Støjpopbandet Two Trick Pony udgav debutalbummet, The Horses Are Coming, i starten af 2014 med en blanding af støjrock og bløde poppede melodier fordelt over 9 sange.

Frontkvinderne, så at sige, er Dorte Hartmann (Voc/Guitar), Nicoline Mørup Christensen (Voc/Lead Guitar) og Thilde Mørup Christensen (Bass/Voc) og ene mand i bandet er trommeslager og perkussionist Daniel Vibe. Genren er beskidt, men alligevel har kvinderne fået skrabet nok af til at dække til med servietter og levende lys på en skinnende overflade.

Two Trick Pony - The Horses Are Coming

Two Trick Pony – The Horses Are Coming

De melodiøse og poppede melodier forener den beskidte genre og kæder kvinderne sammen i et musikalsk univers formet af Two Trick Pony. Sangen Pillow Talk er en kvindelig reference for det at komme af med det der trykker. I en blanding af støjende elementer og lækker leadguitar, fører Two trick Pony lytteren igennem en sanselig rockballade i uvante omgivelser. En legende bas, rytmespil og beskidt sprog findes på sangen Head over Heels. ”Grab it by the Balls..” er bl.a. mellem pigernes sprogbrug og viser også at de ikke lægger noget imellem når albummet skal præsenteres.

Titelsangen The Horses Are Coming er endnu en rockballade fra Two Trick Pony, men desværre i den lidt kedelige genre.  Velspillende ja, men desværre ikke et nummer der henrykker. Skal man finde noget der stikker lidt ud af normen er Love Lust Warstory en fin kandidat. Det flerstemmigt vokalarbejde er enten en nydelse eller en distraktion for nogle. Leadguitarens solo er næsten ikke at finde andre steder på albummet, i hvert fald ikke lige så iørefaldende. Her er en sang der både rammer klimaks, men også får lov at flyde på bunden uden at synke.

Two Trick Pony´s debutalbum The Horses Are Coming er en flot sammensmeltning af det hårde, beskidte støjunivers og et kvindelig touch af poppede melodier. Stuerent, men alligevel en smule over grænsen uden at støde for meget.