We Are The Way For The Cosmos To Know Itself @ Spot Festival 2015
Se flere billeder på FLICKR. KLIK HER
We Are The Way For The Cosmos To Know Itself @ SPOT15

WATWFTCTKI eller We Are The Way For The Cosmos To Know Itself er en del af Karrierekanonen på P3 som bliver præsenteret i, hvad der skulle have været rammen omkring den nu aflyste Corabelle-festival, Domen. Domen er det nye samlingspunkt for SPOT festivalens publikum udenfor de nærliggende spillesteder.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself har bla. medvirket på Sound Of Copenhagen vol. 13 med den kosmiske sang, Tiger. Kvartetten spiller melodisk pop med en stor skefuld trance og lillepige-vokal.

Dét første act i den runde Domen blev skudt i gang af det velspillende WATWFTCTKI foran et pænt fremmøde. Forsangerinde Julie Christiansen, og resten af slænget, havde taget de kosmiske dragter på til en tidlig fest i kuglen som sikkert havde været en del vildere hvis tidspunktet var ændret til senere. De omkring 150 – 200 publikum fik leveret et tranceskabende show med masser af lys og røg i noget der kunne kategoriseres som strobo-himlen. Det er tech-trance møder blød dance med referencer til goatrance.

Sangen, som også får masser af opmærksomhed på DR og Karrierekanonen, Tiger, fik allerede debut på scenen som anden sang i settet.  WATWFTCTKI trækker de mørke diskotekter ud til spillestederne i et vildt set-up af trommeslager, 2 effekt-fyre og sangerinden Julie som formåede at fange magiske øjeblikke i ny og næ.  De lange sekvenser med beats og lysshowets intimiderende blinken, gav rytmen frit løb i kroppen.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself har ikke den store erfaring på scenen, hvilket så´s tydeligt da bandet skulle forlade scenen. Ikke alle var beredte på hvordan den skulle forlades, eller hvornår, men af scenen kom de og efterlod et godt aftryk af hvad man kan forvente af bandet med det lange navn.