Brian Virenfeldt Hansen, Musikentusiast

Med stigende interesse i musikken, begyndte Brian Virenfeldt Hansen at blogge om dansk populær musik i 2011. Han oprettede bloggen for at slå et slag for dansk musik der fortjener at blive fremhævet, både kendte og mindre kendte bands og solister. Brian har i hele sit liv interesseret sig for musik af mange indgangsvinkler. Både som publikum, koncertafvikler, frivillig, lønnet og bag pulten. De instrumentale egenskaber er der ikke så mange af, men viden og erfaringen er med i bagagen i en alder af kun 34 år.

Han har været hele vejen rundt i den danske musikbranche bl.a. som bowling-dj,  Dj i eget mobildiskotek til selvstændige jobs på diskotekter i Nordjylland, på tour som frivillig stagehand og souschef på Grøn Koncert, stagehand på Skive festival og  Arla Food Fest i Kongens Have. Derudover var frivilligheden også stor hos spillestedet Skråen i Aalborg i 2011. I 2016 blev Brian ansat som koncertafvikler og booking-assistent samme sted. Af mindeværdige koncerter kan bl.a. nævnes The Minds of 99, Alex Vargas, Aura Dione og Benal blandt mange.  Senere i 2018 vægtede egne projekter dog mere og derfor opsagde han sin stilling, takkede ja til at være freelance-anmelder hos Nordjyske og fokuserer nu på at leve med musikken som passion. Det er også blevet til titlen som radiovært på den gamle lokalradio Radio Himmerland (dengang ejet af ANR) samt online via Radiosky.lir. Her blev sendefladen fyldt med spændende upcoming-kunstnere som fortjente at blive spillet for et lyttende publikum.

I 2018 sagde Brian dog stop for nye artikler på Musikblogger.dk , da målsætningen var nået og rutinen var blevet for vanlig. Efter at have lagt brak i godt og vel ét år (2019), er siden Musikblogger.dk nu tilbage i en ny form og med nye målsætninger.  En gnist har tændt flammen igen og skal være med til at bringe nytteløse clickbait-anmeldelser til en ende. Det er altid musikken der tæller.

Kontakt

Kontakt

Musikblogger.dk er bl.a. blevet nævnt/citeret i og af:

Priser

  • DISTRACT SELECTION – Bedste Danske Kulturbloggere 2017
  • BLOGPRISEN 2016 – 3-plads i Bedste Blog om Musik 2016

Interviews m.m.

2020

2019

2018


2017

2016

2015

Repræsenteret på følgende festivaler