Pauline, Reservatet, Nibe Festival

Sangerinden Pauline har på kort tid gjort sig bemærket på den danske musikscene. Singlen Ny og Næ gav hendes karriere det boost man kun kunne drømme om som upcoming artist og med det fulgte musikbranchens øjne. Herefter gjaldt det om at holde bølgen igang, hvor både Noget for Nogen og At Leve er blevet udgivet efterfølgende. Nu kan de hungrende kun vente på at albummet dropper, men der er meget mere at komme efter hvis man kommer til koncerterne og denne gang har Nibe Festival fornøjelsen af den aarhusianske sangerinde. Livet Venter Ikke og det gør Pauline og band heller ikke. Så med selvsamme sang går koncerten igang.

Reservatet ligger i en lille lysning og med regnvejret igår er jorden godt gennemvædet med mudder til følge. Flis er sparsomt blevet spredt, så publikum står i små klaser og derfor beder Pauline også publikum om at komme tættere på scenen. Scenen er dekoreret med fine grønne planter og et lille græstæppe. En fin gestus til Skalskovens flotte grønne kroner.

Sangene kommer som perler på en snor, hvor hittet Ny og Næ får fin respons fra de fremmødte. En skøn sang med masser af power og et iørefaldende omkvæd. Men ikke alt er hurtige guitarer og trommer, da balladen Når Jeg Dør giver lidt stillestand i settet. En eftertænksom sang som følges op af poetry-slam sangen Digt.

Bag Pauline står et velspillende band, som man bl.a. får at høre på sangen Når Jeg Lige Har Ro hvor guitarsoloen får både en iørefaldende rolle og senere en pompøs afslutning. Det er et band som også kan fungere som kor i flere af sangene.

Efter en tur på den flisbelagte jord under sangen At Fryse Om Sommeren, er det tid til at sparke lidt til ekskæresten på Lide Lidt. En sang som skiller sig lidt ud fra de andre som et mere råt poprock nummer med masser af power på.

Koncerten annonceres som snart færdig med kun sangen Hel Blind tilbage. En koncert som fra starten så svær ud, da fremmødet havde store huller. Dog sivede det ind fra de små skyggehuler under trækronernes top til et ganske flot antal. Som settet skred frem fik Pauline godt fat i publikummet og fik endda leveret et ganske godt indtryk og en længere klapsalve som afslutning.

Setliste:

1. Livet venter ikke
2. At leve
3. Til månen
4. Ny og Næ
5. Når Jeg Dør
6. Digt
7. Vindene Hvisker
8. Når jeg lige har ro
9. Hvad vil du ha?
10. At Fryse om Sommeren
11. Lide Lidt
12. Noget for Nogen
13. Hel Blind


Faktaboks
Sted: Nibe Festival 2022
Scene: Reservatet
Tidspunkt: Onsdag 29 juni 2022 kl. 15.00
Optælling: 200-300