Pauline & band har allerede spillet live henover 20 optrædener på festivaller og koncertsteder i sommeren 2022.

Undertegnet oplevede Pauline på årets Nibe Festival samt sidste årets Spot Festival, hvor begge koncerter kan læses her på sitet(Nyt vindue). Nu er der endeligt udgivet et fuldlængde debutalbum, Noget For Nogen, og med den tager sangerinden således ud på endnu en omfattende tour på landets spillesteder i efteråret 2022.

Pladen tager sin form på sangen ”At leve” som i ren happy-go-lucky stemning oser i skøn sommer-atmosfære hvor de smittende hurtige klap, koret og Paulines karismatiske vokal giver glæde i kroppen. Herefter tages lytteren tilbage til starten af karrieren på udgivelserne Ny Og Næ samt Noget For Nogen, hvor de mere hårdtslående toner pibler frem i rockguitar og lækre trommerytmer og tempofyldt dansemusik. Det er sange som også fungerer ganske overbevisende i et live-setup.

Tempofyldt dansemusik. Det er også den vej jeg ser pladen gå, dog med enkelte pustere i form af balladen ”Når Jeg Dør”. Det er håndgribelige guitarstrøg og en håbefuld vokal som også kan prikke lidt til hjertekulen. Dog kan vibratoen i stemmen få den unge sangerinde i midt-tyverne til at lyde betydelig ældre end hun er.

Derimod er der tilført mere strøm på sangen ”Lide Lidt”. Den elektriske guitar skærer lige så hårdt som lyrikken. ”Jeg vil bare se dig lide lidt” ”Jeg vil bare få det så meget bedre hvis du lider lidt” og det er endda udført på en ganske iørefaldende måde. Selv på ”Helt Blind” formåes der at lave en ballade om til en stadionsang, hvor der kan skråles med på omkvædet i stort omfang.

Generelt set er debuten fra Pauline en ganske iørefaldende sammensætning af sange som både får pulsen op og tager tid til eftertanke. Med en hitbasker som ”Ny & Næ” kan det være svært at leve op til samme kvalitet igennem en hel plade, men der er taget godt hånd om sammensætningen så det heller ikke kører ud af én tangent. 

Sidst, men ikke mindst. Hvis du er én af de første som køber vinylen får man også en fin digtsamling med i handlen. Så kan du altid læse i den, hvis musikken ikke tiltaler dig eller du falder lidt ud på din gennemlytning.

Faktaboks
Udgivelse: 9 sep. 2022
Pladeselskab: Universal Danmark
Udgivet på streaming/ Vinyl