The Grenadines - Everything We Dreamt Of

Det tredie studiealbum fra trekløveret hedder Everything We Dreamt Of  og har udpspring i den bløde rock hvor følelserne får frit spil på de klassiske emner som kærlighed og livets vej fra ungdom til voksenliv. Dog formår The Grenadines at tage et spadestik dybere hvor bl.a. kærlighedens lag udforskes til livsledsageren, men også til vennerne.

The Grenadines, som består af Kasper Leonhardt, sanger og guitarist Morten Fillipsen samt bassist Dennis Debannic, ynder at benytte både guitar og klaver i god harmoni med ren musikalsk 70´er nostalgi.

Kærligheden gør blind

Sådan kan den første sang vist fint forklares på I’´m Your Idiot. Selv når dem omkring dig fortæller at din dømmekraft muligvis er lidt ude af balance, så er der kun én ting der gælder og det er dit modstykke foran dig. Her er det guitaren der stemmer og ordene der flyder i flot forening på albummets første lyt. 

Kærligheden har stor indflydelse på Everything We Dreamt Of. Både den indbyrdes kærlighed til hinanden på sangen Band of Brothers som formår at fortælle så nydeligt om de bånd man sammen får flettet igennem de fælles op og nedture, men også på ´We’re Still Young hvor der huskes på at livet ikke står stille og det skal du heller ikke gøre. Endnu engang gemmer sig skønne harmonier i et hurtigere tempo, hvor både trommer, guitar, keys og et blæseinstrument får lov at fare.

Dream Woman. Sangen der nemt kunne være et nostalgisk temahit fra en ældre serie på tv. Iørefaldende omkvæd som sidder fast allerede fra første lyt og skønne vokale harmonier.

Udgivelsen fra The Grenadines har 12 sange skåret i erindringen, men føles som en kort gåtur i skoven. Om det er tid og sted der glemmes ved lytning af sangene, vides ikke. Men The Grenadines er gode følgesvende på livets vej hvorend du befinder dig. God udgivelse med et ben i de gode gamle dyder og dagens moderne tid. 

Udgivet: 17 september
Pladeselskab: Celebration Records
Format: LP (Nordsø) og streaming