Maximillian, Smukfest 2017

Maximillian, Smukfest 2017
Maximillian, Smukfest 2017

Maximillian er stadig et ubeskrevet blad, dog et blad som har vokset sig stor under de fleste mediers radar. Søndagen på Live Camp, hen af aftens tid, stod Maximillian på scenen og gav sig til kende med bl.a. den dragende Higher som med rette kan smedes sammen med en form for Alex Vargas i en poppet udgave og en røst som danske IAMJJ.

Der sidder en god vokal på den københavnske sanger som ikke har svært ved at flyde mellem den dybe vokalrøst til højere fraseringer i et nøgent elektronisk univers med beats, effect og keys.

Fra sange som Hey Now i den mere stille og sjælfulde genre over i den tempofyldte Feelings og erindrende ”..mind, mind, mind, mind, mind” frase som desværre havde lidt lydproblemer med anden vokalens intensitet. Desværre fortsatte lydproblemer med hyppigere udfald og total front-udfald i næste sang. Selvom jeg gerne vil se bort fra dette, har jeg svært ved det. Desværre satte det en mindre stopper for stemningen hvor flere brød ud i latter, dog efterfulgt af klapsalver for at holde tempoet i gang hos musikerne på scenen.

Første indtryk af den unge sanger med den fantastiske vokal har været god herfra og hvis det fortsætter som det har gjort indtil nu med singler som Higher og Feelings, så kan vi vente store ting fra Maximillian. Jeg smider gerne 4 stjerner efter fyren for fremtidig opblomstring.