Sonja Hald - Vækstplanen

Sonja Hald - Vækstplanen

”Jeg stod og ventede på bussen efter en lang arbejdsdag, musikken blev plugget i ørerne og WIMPs nyeste sange blev afspillet i de gamle høretelefoner. Det er koldt og smattet. Pludselig toner en velkendt lyd frem, en vokal som emmer af humor og troværdighed i en leg med ordene, som kun en forsamling af verdenskendte ordekvilibrister kunne formå at skabe. Det var sørme.. Vækstplanen med Sonja Hald.”

Singlen Vækstplanen er udgivet på streaming efter bandet med de 5 fuldvoksne mænd, kaldet Sonja Hald, vandt Karrierekanonen for nyligt, spillet et hav af supportjobs med Magtens Korridorer og været mine kæledægger siden jeg mødte dem for første gang i Aarhus, på en lille songwriter festival, i 2013. Faktisk skrev jeg i min første anmeldelse af bandets koncert på bloggen at vi nok skulle komme til at se mere til dette band.

Hvis nogen fortjener en klapsalve og at komme ud til det skæve Danmark, så er det Sonja Hald.

Den karismatiske forsanger og ordekvilibrist Jonas Dahl har en nærværende fremtoning, så ærlig som den kan være i et band der fortæller om det skæve Danmark og hvordan man kan finde de spændende ting i det dårlige lys. Jeg har tidligere råspillet sange som Line Kolding og Du Ka Dø Af Det Der, men nu er tiden kommet til Vækstplanen.

Debutalbummet er også snart klar til det ganske land.